Friday, 4 November 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com


Assalamualaikum...

cara nak join :

1. buat entry bertajuk ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”.

2. ofkos la kena follow blog Pen Merah. hehe. nak follow blog khair pun tak kisah nyerr punn. hehe.

3. copy banner comel yang macam saya khair dekat atas ni. memang comel.

4. tag kawan kawan minimum 3 orang. ok khair tag Zuramira , Wan Faisal & Memey

5. dah siap entry link kan entry dekat komen dia. hah mudahkan? semudah makan popcorn sambil tonton movie.

contest tamat pada 10 november 2011.

Semoga Kita Mendapat Manfaat Setelah Membacanya

3 70 Komentar:

zuramira said...

hee. thanxx tag..^^

Faz Abas said...

good luck for the GA...

jemput singgah ke www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

putri=) said...

amboi org 2...dh active ngn bende2 ni nmpk...gud3!^_^

Post a Comment

Assalamualaikum. Sila tinggalkan komen anda di sini. Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sifat-Sifat Orang Mukmin

[23:1] Sesungguhnya beruntunglah orang-orang yang beriman,

[23:2] (yaitu) orang-orang yang khusyu’ dalam sembahyangnya,

[23:3] dan orang-orang yang menjauhkan diri dari (perbuatan dan perkataan) yang tiada berguna,

[23:4] dan orang-orang yang menunaikan zakat,

[23:5] dan orang-orang yang menjaga kemaluannya,

[23:6] kecuali terhadap isteri-isteri mereka atau budak yang mereka miliki; maka sesungguhnya mereka dalam hal ini tiada tercela.

[23:7] Barangsiapa mencari yang di balik itu maka mereka itulah orang-orang yang melampaui batas.

[23:8] Dan orang-orang yang memelihara amanat-amanat (yang dipikulnya) dan janjinya.

[23:9] dan orang-orang yang memelihara sembahyangnya.

[23:10] Mereka itulah orang-orang yang akan mewarisi,

[23:11] (ya’ni) yang akan mewarisi syurga Firdaus. Mereka kekal di dalamnya.

Followers

 
COPYRIGHT © 2011 - 2012 ALL RIGHT RESERVED KHAIRULAMIRIN KHABIR