Tuesday, 1 November 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!!!



Assalamualaikum W.B.T.

Malam ni khair nak kongsi satu segmen untuk naikkan jumlah follower dengan mendadak.
 Mudah saje la kawan2. 
Just klik jer banner kat ats 2 untuk ke tuan punya blog. 
Syarat2 penyertaan pun mudah taw.

Tarikh tutup penyertaan ialah pada: 10 NOVEMBER 2011 PADA PUKUL 10 MALAM !!!


Semoga Kita Mendapat Manfaat Setelah Membacanya

23 70 Komentar:

Sue-Rya AQ said...

salam..kenapa bila klik kt banner tu x direct ke tuan punye blog?sebaliknye kuar picture viewer kt IE..

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jom singgah dan follow belog shiema jom :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

norazizah said...

singgah dari segmen..
dah follow awak..
kalau sudi, singgah dan follow blog saya..

http://azijohan.blogspot.com/

I am...izuan said...

singgah sini dan follow, suka header awak...

jemput singgah balik kalau sudi follow la saya balik

Eza Boom Boom :) said...

Brooom..Brooom..Brooom…..!! Bonceng motosikal, sambil-sambil tu singgah sini…Hye tuan rumah!! Eza datang sini nak hantar posto. :D Heee..Gurau je,datang dari segmen yang sama :P

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

alynfazlin said...

folo sini dr blog azfa. :)

c genk bah ne said...

Salam Perkenalan…
Genk datang sini,
Dah follow awak…
Jom ke blog genk pula
http://genkcorner.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

Miraa Hussin II said...

follow saya :) saya da follow hihi

http://revengeofmiraahussin.blogspot.com/2011/11/jom-naikkan-jumlah-follower.html

YNA said...

salam kenal dear :)

http://ynadiary.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

cIKhA said...

Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

eiqa azra said...

salam!! follow sini!! dari segmen yg sama..
jom follow2...

♥♥are-na ♥are-lip♥♥ said...

dari segmen yg sme . da follow . follow blek .

http://pinkyyana.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

^o^...Cek pipah Love Story said...

hye...done follow u, jom bw ke blog saya..
http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

izah :) said...

hyee..singgah sini dari segmen yg sama..kalau sudi jom singgah blog iza..

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

PUTRY said...

dari segmen same ! done folo . salam kenal yaww :)

fiqah said...

Singgah dri segmen yg sama..salam perkenalan ..jom ke blog sya :)

-fa- said...

salam c^^)
dtg dr segmen yg sama .^^)
da follow blog awk & salam kenal ^^)
meh singgah blog sy pulak hkey (^^, http://farahizyan.blogspot.com/
tqsm. daaa~ (",)

tiera said...

jom singgah..join contest tiera...jom2...

tmbh follower bg byk.....=]

http://kisahamrara.blogspot.com

Nur Kahlimah said...

singgah dari segmen..
dah follow awak..
kalau sudi, singgah dan follow blog saya..

http://nurkahlimahamirulariffin.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

Acha Rawrr2 said...

walking2 here . http://acha-raisya-qilah.blogspot.com/ :)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

cik abbit said...

singgah dari segmen yang same Segmen jom naikkan jumlah follower dengan mendadak!

memey gadis ceria dominic said...

dari segmen yg sama jgk...dah follow awak,,follow me back k .: )
http://gadisceriadominic.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

Post a Comment

Assalamualaikum. Sila tinggalkan komen anda di sini. Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sifat-Sifat Orang Mukmin

[23:1] Sesungguhnya beruntunglah orang-orang yang beriman,

[23:2] (yaitu) orang-orang yang khusyu’ dalam sembahyangnya,

[23:3] dan orang-orang yang menjauhkan diri dari (perbuatan dan perkataan) yang tiada berguna,

[23:4] dan orang-orang yang menunaikan zakat,

[23:5] dan orang-orang yang menjaga kemaluannya,

[23:6] kecuali terhadap isteri-isteri mereka atau budak yang mereka miliki; maka sesungguhnya mereka dalam hal ini tiada tercela.

[23:7] Barangsiapa mencari yang di balik itu maka mereka itulah orang-orang yang melampaui batas.

[23:8] Dan orang-orang yang memelihara amanat-amanat (yang dipikulnya) dan janjinya.

[23:9] dan orang-orang yang memelihara sembahyangnya.

[23:10] Mereka itulah orang-orang yang akan mewarisi,

[23:11] (ya’ni) yang akan mewarisi syurga Firdaus. Mereka kekal di dalamnya.

Followers

 
COPYRIGHT © 2011 - 2012 ALL RIGHT RESERVED KHAIRULAMIRIN KHABIR